Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2019 11:22 - Algemeen

Stoeterij Twinkeling nu EU hengstenstation

Stoeterij Twinkeling is ondertussen een gevestigde waarde voor uitgebreide diensten voor merrie-houders, zoals KI, geboortebegeleiding en adoptie-merries.

 

Vanaf nu heeft de stoeterij ook de nodig certificeringen voor nationale en internationale handel van vers en diepvriessperma. Hierdoor kan de familie Buyens gepaste diensten op maat van de hengstenhouder voorstellen:

  • Fantoomtraining van de (jonge) hengst
  • Uitvoering van alle nodige testen, volgens het gekozen test-programma
  • Eventuele quarantaine
  • Afname en beoordeling van sperma
  • Invriezen
  • Versturen van vers en diepvries in België en Europa volgens alle strenge Europese regelgeving

 

Stoeterij Twinkeling investeerde in de laatste nieuwe machines voor sperma-beoordeling, -verwerking en invriezen en heeft 8 quarantaine-stallen ter beschikking.

 

Het team volgde intensief de laatste opleidingen in de verschillende technieken en verplichte testen. Verder is er constante aanwezigheid en opvolging door de dierenarts.

 

Team Twinkeling hecht zeer veel belang aan de rustige en gedisciplineerde omgang van de hengst en de lange termijn samenwerking met de hengstenhouder door duidelijke afspraken. Het team kan een oplossing op maat voorstellen, zowel voor de grote hengsten(sport)stal als voor de individuele hengstenhouder. Verder wordt duidelijk advies gegeven over de verschillende testprogramma’s en de meest geschikte oplossing en dit aan correcte prijzen.

 

Voor meer info en prijzen, bezoek zeker de website van Stoeterij Twinkeling: www.twinkeling.be of contacteer Bart Buyens via e-mail (info@twinkeling.be) of telefoon (+32 491 56 63 31).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions