Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/10/2019 15:12 - Jumping

CSIYH1* Kronenb.: Harmegnies wint ook finale

Onze landgenoot Maxime Harmegnies blijft hoge ogen gooien op de Winter Masters in het Nederlandse Kronenberg! Nadat hij vrijdag met zijn BWP-gefokte merrie Nina vh Scheefkasteel (Numero Uno – F: Johan Hubrechts) al winnaar werd van de tweede rubriek voor de 6-jarige paarden schreef hij vanmorgen ook de finalerubriek op zijn naam! In een barrage waarvoor zich 7 combinaties wisten te plaatsen en waarin 6 combinaties ook effectief aan de start verschenen snelde hij naar een overtuigende finishtijd van 34.89 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

De Amerikaan Ian Mcfarlane wist met de KWPN-gefokte Ingmar (Gaillard de la Pomme) het dichtst in de buurt te komen van Harmegnies, maar hij moest met een chronotijd van 38.74 seconden duidelijk zijn meerdere erkennen in onze landgenoot. De  Fransman Robinson Maupiler, die met zijn stal gevestigd is bij Karel Cox, nam plaats 3 voor zijn rekening. Hij zat in het zadel van de Oldenburg-gefokte Centa Girl (Centadel – F: Gestüt Lewitz) en wist de chrono te stoppen op 39.97 seconden.

 

De Nederlander Lars Kersten nam de 4de plaats voor zijn rekening. Hij zette met de Iers-gefokte Csf Sir George (Sir Shutterfly – F: Shane Connolly) in 35.37 seconden de 2de snelste tijd neer, maar kreeg daarbij helaas een springfout te verwerken. Marc Houtzager hield ook de 5de plaats nog in Nederland. Hij kende met de KWPN-gefokte Elin (Casall) wat pech en verliet de ring met 12 strafpunten.

 

TAGS   |   IAN MCFARLANE   |   MAXIME HARMEGNIES   |   ROBINSON MAUPILER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions