Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/10/2019 15:29 - Jumping

CSIYH1* Lier: De Bruyn wint finale 7-jarigen

Onze landgenoot Lander De Bruyn verkeert in goede vorm op de internationale jumping in het Azelhof in Lier! Nadat hij de voorbije dagen al meermaals de prijzen wist te halen zette hij vanmorgen de kers op de taart met winst in de finalerubriek voor de 7-jarige paarden! Vergezeld van zijn Zangersheide-gefokte Maxx de Nyze Z (Mr. Blue – F: Danny Nijs) wist hij zich samen met nog 14 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin hield hij het opnieuw foutloos en hield hij de concurrentie achter zich nadat hij de klok wist te stoppen op 28.26 seconden.

 

Na een 5de plaats gisteren was er vandaag een 2de plaats voor Victor Bettendorf met zijn BWP-gefokte Mister Tac des Fusains (Nonstop – F: Edmond Meyers). Hij kruiste de eindlijn in 28.49 seconden en kwam dus net tekort voor de overwinning. Jos Verlooy hield vervolgens de 3de plaats opnieuw in eigen land. Hij kwam over de meet in 28.61 seconden en kon daarvoor rekenen op de BWP-gefokte Maserati M (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Luc Van De Poel).

 

Plaats 4 was in deze finale voor de Brit James Smith. Samen met de KWPN-gefokte Hbf-delmar (Indoctro) deed hij er dan weer 28.79 seconden over de finish te bereiken. De Poolse Ilaria Sutera tenslotte was goed voor de 5de plaats. Zij zette met de SF-gefokte Candy De Coquerie (Quatro De Riverland – F: Raphael Dulin & Annick Dulin-Legouil) de klok stil op 29.21 seconden.

 

Voor ons land was er verder nog een 8ste plaats voor Christo Deraedt met Medan V/d Hunters (Eyad D’10 – F: Nv L.v.s.hunter's Stoeterij) en een 10de plaats voor Eurohorse-ruiter Dimme D’Haese met Eleanor 3 (Connor – F: Birgit Becker).

 

TAGS   |   JOS VERLOOY   |   LANDER DE BRUYN   |   VICTOR BETTENDORF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions