Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/10/2019 15:42 - Jumping

CSI3* Kronenb.: Karel Cox in de top 5!

Voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie slaat deze slotdag van de Winter Masters in Kronenberg natuurlijk volledig in het teken van de Grand Prix die op dit moment gesprongen wordt. Op de middag stond er echter op de East Arena ook nog een 1.40m rubriek op het programma en daarin wist Karel Cox zich naar een plaats in de top van het klassement te rijden. Samen met de 10-jarige Campino 451 (Cellestial) finishte hij in deze Accumulator-rubriek in 56.09 seconden en legde daarmee beslag op de 5de plaats.

 

Het was zijn Franse stalgenoot Robinson Maupiler die hier met de overwinning ging lopen. Hij zadelde de 8-jarige Gladdys (Vigaro) en wist een tijd van 46.07 seconden op het scorebord te zetten. Op de 2de plaats kregen we met de Duitser Felix Hassmann nog zo’n snelle jongen. Hij was vergezeld van de 10-jarige Carla (Califax) en bereikte de eindmeet in 48.03 seconden. Robert Vos zorgde op de 3de plaats voor de beste Nederlandse prestatie. Hij stuurde de 9-jarige Chapeau (Comme Il Faut 5) naar een chronotijd van 50.02 seconden en wist zo zijn landgenoot Niels Tacken van het podium te houden... Die kwam met de 11-jarige Alexia Z (Andiamo) binnen in 50.12 seconden en moest zo dus tevreden zijn met de 4de plaats.

 

Naast Karel Cox behoorde ook Dries Dekkers opnieuw tot de prijswinnaars. Hij werd met 64 punten 9de met de 11-jarige hengst Clash Heldenlaan Z (Clinton).

 

TAGS   |   FELIX HASSMANN   |   KAREL COX   |   ROBERT VOS   |   ROBINSON MAUPILER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions