Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/10/2019 18:45 - Jumping

CSI3* Kronenb.: Y. Vanderhasselt beste Belg

Klokslag 15h15 stond in de Peelbergen de CSI3* Grote Prijs over een hoogte van 1m55 gepland. Tijdens deze eerste editie van de Winter Masters wisten acht van de 60 combinaties zich te kwalificeren voor de barrage. Daarin zaten helaas geen Belgen, want Yves Vanderhasselt kreeg met Jeunesse (v. Eldorado van de Zeshoek) één jammerlijke tijdsfout in het basisparcours Het leverde hen uiteindelijk wel de 9de plaats op.

 

De overwinning was dan weer voor Lars Kersten met Dobbey (v. VDL Zirocco Blue). Tijdens Jumping Mechelen wist dit duo nog een 3de plaats te behalen in de CSI2* Grand Prix, ditmaal bleven ze alle concurrentie voor in 35.84 seconden. Voor Fransman Max Thirouin en Utopie Villelongue (v. Mylord Carthago) was er een tweede plaats in 37.18 seconden. De derde plek ging dan weer naar Leopold van Asten en VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco Blue). Zij finishten nu in 37.72 seconden en wisten vrijdag al tweede te worden in het 1m50. Ook plaats vier en vijf bleven in Nederland. Kevin Olsmeyer en Dalvaro Z (Calvaro) finishten in 39.20 seconden terwijl Caroline Devos-Poels met Carpe Diem DV Z (v. Contact vd Heffinck) aan de finish kwam in 41.44 seconden.

 

Voor Kafka vd Heffinck (Calvaro) en Rodrigo Almeide was er nog een 7de plaats.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions