Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/10/2019 18:55 - Jumping

CSI1* Kronenb.: C. Van Roosbroeck 4e in GP

Voor de CSI3* Grand Prix van de Winter Masters stond er in Kronenberg eerst nog een CSI1* Grand Prix over een hoogte van 1m35 op het programma. Hierin namen 58 combinaties deel waarvan er 13 zich wisten te plaatsen voor de barrage.

 

In deze barrage was het Jur Vrieling die de winnende tijd wist neer te zetten met de hengst Freeman VDL (Emmerton). Zij kwamen over de finish in 32.08 seconden en bleven zo heel nipt voor de Britse Louise Saywell. Saywell wist met Carolus K Dhi (Indoctro) namelijk aan de meet te komen in 31.13 seconden en zat zo Jur stevig op de hielen. Voor Mel Thijssen was er vervolgens een derde plaats met Cabernet Do Itinga (Cardento). Zij klokten af in 33.06 seconden.

 

Catherine van Roosbroeck zorgde vervolgens voor het beste Belgische resultaat. Zij wist met Ascatano Z (Asca Z) een vierde plaats te halen in 33.40 seconden. Lisa Nooren en Jarolus van de Bergdalhoeve (Kashmir van Schuttershof) sloten de top vijf af in 35.81 seconden.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions