Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/10/2019 19:22 - Jumping

CSI2* Lier: D'Haese, Deraedt en Spits in GP

In het Azelhof werd zojuist de eerste week van de Azelhof Indoor Tour afgesloten met de CSI2* Grote Prijs. Daarin wisten 11 van de 58 deelnemers zich te kwalificeren voor de barrage. Uiteindelijk wisten daarin maar 6 combinaties opnieuw een foutloze omloop neer te zetten.

 

De winnende tijd was van de Fransman Alexis Borrin die met Alea de la Marque (Mylord Carthago) in 38.32 sec de finish wist te bereiken. Enkele ogenblikken later kwam Michael G Duffy aan de meet. Hij klokte met SIEC Captain Future Z (Chellano) af in 38.64 sec en werd zo tweede. Voor de in België gevestigde Nederlander Ruben Lamers was er een derde plaats met Dhalita (No Limit) na een barrage in 40.62 sec. Plaats vier ging naar Brazilië dankzij Fernando Chiarotto Penteado en Invisible Star (Winningmood). Zij doorkruisten de finish in 41.24 seconden. Markus Brinkmann vervolledigde de top vijf. Hij bracht Pikeur Dylon (Diamant de Semilly) aan de finish in 41.28 sec.

 

 

Dimme D'Haese zette de beste Belgische prestatie neer. Hij wist met de hengst Comme Il Faut (Diamant de Semilly) zevende te worden na een snelle barrage in 38.85 seconden met helaas één fout. Ook Christof Deraedt en Beijing Z (Bamako de Muze) kregen in deze barrage één fout en werden zo 8ste in 39.32 seconden. Thibeau Spits en Jacobien Dwerse Hagen (Va-Vite) kregen eveneens een fout in de barrage en werden 9de in 40.48 sec.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions