Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/02/2019 19:21 - Jumping

CSI2* Lier: Vernaet en Peeters in top 10

Het tweede deel van de CSI2* 1m40 rubriek in het Azelhof kende een Britse winnaar. James Smith wist met Twix de la Roque (Kannan) de snelste barrage af te leggen in 30.61 seconden. Zij werden gisteren al derde en bleven nu voor op Louise Whitaker, die gisteren ook al tweede werd met haar Special Warrior (Warrior). Whitaker finishte ditmaal in 30.67 seconden. De derde plaats ging naar Daniel Deusser. Hij kon met Killer Queen VDM (Eldorado van de Zeshoek) afklokken in 30.83 seconden. Luka Zaloznik behaalde de vierde plaats. Hij bracht Columbus G aan de meet in 31.24 seconden. Doron Kuipers sloot met Empire (Chacco-Blue) de top vijf af in 31.33 seconden.

 

Frederic Vernaet noteerde de beste Belgische prestatie. Hij werd 6de met Gin Duidam (Quidam de Revel). Leonie Peeters en Comme One Z (Comme d’Api) volgden op de 7de plaats.

 

Verder waren er nog ereplaatsen voor Rachel Steffen (Bricco - 14de), Axel Vandoorne (Coldplay I - 15de), Anthony Wellens (Call me Crazy - 17de) en Jorik Vervoort (El Salvador - 20ste).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions