Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/02/2019 17:00 - Jumping

CSI2* Vejer: Gudrun Patteet 8ste in de GP!

Onze landgenote Gudrun Patteet heeft zonet haar eerste week op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera afgesloten met een 8ste plaats in de CSI2* GP! Patteet wist zich samen met nog 12 anderen te plaatsen voor de barrage nadat ze basisomloop foutloos wist af te leggen. In die barrage wist Patteet het met haar 11-jarige Sea Coast Valdelamadre Clooney (Centauer Z) opnieuw foutloos te doen en finishte ze in een tijd van 48.02 seconden.

 

De winst in deze GP ging naar de Brit Jake Saywell. Vergezeld van de 12-jarige Havinia Van De Roshoeve (Cicero Z Van Paemel) snelde hij naar een finishtijd van 43.97 seconden en wist daarmee alles en iedereen achter zich te houden. De 2de plaats ging naar de Amerikaanse amazone Catherine Pasmore. Die rekende voor deze GP op de 10-jarige Hiteck (Heartbeat) en wist een chronotijd van 44.19 seconden op het scorebord te zetten. Ook mee op het podium stond de Saywell’s landgenote Holly Smith. Samen met de 12-jarige Gladdagh Iroko (Iroko), waarmee ze de voorbije dagen ook al de prijzen haalde, stopte zij de klok op 45.70 seconden. Kayleigh Watts strandde dan weer net naast het podium... Zij zat in het zadel van de 11-jarige Ninkie De Vy Z (Nonstop) en kruiste de finish in 45.76 seconden. De Ierse ruiter Greg Broderick tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Hij finishte met de 10-jarige Dabelle (Nabab de Rêve) in 45.90 seconden.

 

TAGS   |   CATHERINE PASMORE   |   GUDRUN PATTEET   |   HOLLY SMITH   |   JAKE SAYWELL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions