Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2019 23:42 - Jumping

CSI3* Vejer: Guery 5de in de hoofdrubriek!

Ook in de 1.50m hoofdrubriek van de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera wisten vanmiddag weer enkele landgenoten de prijzen te halen. Het best Belgische resultaat kwam van Jérôme Guery metzijn 10-jarige Kel’star du Vingt Ponts (Kannan). Het duo wist in deze rubriek tegen de klok een tijd neer te zetten van 61.14 seconden en strandde daarmee uiteindelijk op de 5de plaats.

 

Het was de Braziliaanse ruiter Pedro Veniss die het sterkst voor de dag kwam in dit hoofdnummer. Hij stuurde zijn 13-jarige Anaya Ste Hermelle (Andiamo) rond in 57.22 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. De 2de plaats ging naar de Britse ruiter Harry Charles, die in het zadel zat van de 12-jarige Lordanos Junior (Lordanos). Zij hadden er 58.91 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Op de 3de plaats kregen we met Pedro Junqueira Muylaert nog een Braziliaan op het podium. Hij rekende hiervoor op de 10-jarige Chief Tibri Z MFS (Corland) en wist de klok te stoppen nop 59.36 seconden. De laatste die het sneller wist te doen dan Guery was de Turkse ruiter Omer Karaevli, die de voorbije dagen al meermaals de prijzen wist te halen. Hij finishte met zijn Cheston de la Pomme D’Or Z (Chippendale Z) in 59.51 seconden en werd daarmee dus 4de.

 

Verder behoorden ook Gudrun Patteet en Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx bij de prijswinaars. Patteet werd 11de met haar 9-jarige merrie Sea Coast Kira (Emerald Van ’t Ruytershof) terwijl Hendrickx met de 12-jarige Bacardi les Hauts (Rexar du Houssoit) de 14de plaats voor zijn rekening nam.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions