Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/02/2019 13:48 - Jumping

CSI1* Gent: Ochtendwinst voor Lander Swinnen

Op de slotdag van Flanders Horse Expo in Gent waren het vanmorgen de ruiters en amazones van de CSI1* competitie die als eerste in de ring verschenen. In deze rubriek over een hoogte van 1.15m was het Lander Swinnen die de overwinning wist op te eisen. Vergezeld van zijn 8-jarige ruin Linvingstone E (Fidjy Of Colors) slaagde hij erin de klok te stoppen op 29.63 seconden en wist zo als enige onder de grens van de 30 seconden te blijven.

 

De 2de plaats was voor Rik Nauta, die de 11-jarige Uomini (Portofino) onder het zadel had. Hij kruiste de meet in 30.67 seconden en wist zo op zijn beurt nipt Estelle Godecharle voor te blijven... Die kwam met de 13-jarige Four Seasons (Chatman) over de meet in 30.68 seconden en mocht zo dus ook op het podium plaatsnemen.

 

Net naast het podium strandde dan weer Peter Boelens... Die finishte in 31.06 seconden en kon daarvoor rekenen op de 8-jarige Cascada van de Vromboutshoeve Z (Calato Z). Cleo Laenen tenslotte mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Zij stuurde haar Djinn Vds (Phin Phin) naar een chronotijd van 32.07 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Bjorn Vandenbossche met Nabiba Z (Nabab de Rêve), een 8ste plaats voor Margot Devisscher met Ebony (Casall), een 9de plaats voor Donaat Brondeel met Loca (Breemeersen Crescendo) en een 12de plaats voor Mathieu-Maxim Goossens met Ghosbuster (Indoctro).

 

TAGS   |   CLEO LAENEN   |   ESTELLE GODECHARLE   |   LANDER SWINNEN   |   PETER BOELENS   |   RIK NAUTA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions