Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/02/2019 15:34 - Jumping

CSI3* Oliva: A. Philippaerts 3de in de GP!

Op de Mediterrranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova loopt de tweede tour stilaan op zijn einde... De voorlaatste dag startte vanmorgen met de 1.40m hoge Silver GP en net als vorige week stond er daarin met Anthony Philippaerts een landgenoot mee op het podium. In een barrage waarvoor zich 20 combinaties wisten te plaatsen en waarin er ook effectief 18 aan de start verschenen snelde de jongste Philippaerts met zijn 8-jarige Quincasco Van ’T Koningshof Z (Quinar Z) naar een finishtijd van 40.38 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats.

 

Het waren de Franse ruiters die deze  ochtendrubriek wisten te domineren met op kop Julien Epaillard. In het zadel van de 9-jarige merrie Quincy Lady (Quintender) wist hij een tijd van 37.01 seconden op het scorebord te zetten en zo de concurrentie met veel overtuiging achter zich te houden. Zijn landgenoot Laurent Guillet was hier dan weer goed voor de 2de plaats in het klassement. Hij rekende op de 8-jarige Bracadabra (Pacific des Essarts) en kwam over de meet in 39.24 seconden.

 

Ook de 4de plaats ging naar Frankrijk met Jeanne Sadran en de 13-jarige Ad Reflet d’Azif (Quaprice Bois Margot). Zij finishten in 40.81 seconden en grepen zo nipt naast een plaatsje op het podium. Met een tijd van 41.32 seconden was de 5de plaats nog voor de Deense ruiter Gustav Christian Jacobsen. Hij kon hiervoor rekenen op de 9-jarige Fayot (Lupicor).

 

Ook verderop in het klassement wisten er nog enkele landgenoten de prijzen te halen. Zo was er een 6de plaats voor Stijn Timmerman met Sanvaja (Sanvaro), een 8ste plaats voor Camille Demolie met Kalinka Van ’t Heike (Goldfever Van ’t Heike) en een 16de plaats voor Damien Haelterman met Lotus Van d’Abelendreef (Eldorado van de Zeshoek).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions