Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/01/2019 08:51 - Jumping

CSI2* Sevilla: Vader en zoon Spits in top 5

In het Spaanse Sevilla stonden er gisteren na de 1.35m openingsrubriek nog 2 proeven voor de CSI2* competitie op het programma. In de 1.40m rubriek waren het vader en zoon Spits die zich in de kijker wisten te rijden met beiden een plaats in de top 5 van het klassement. Patrik wist zich met de 10-jarige Jacobien Dwerse Hagen (Va-Vite) nog net te verzekeren van een podiumplaats nadat hij in deze speedclass de klok wist te stoppen op 64.99 seconden. Thibeau, die de laatste weken in bloedvorm is met onder andere winst in de CSI2* GP van Lier, strandde dan weer net naast het podium. Hij stuurde zijn eveneens 10-jarige Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck) rond in 65.13 seconden.

 

De winst was voor de Italiaan Roberto Prandi, die de 8-jarige Ratia des Castegno (Lusso des Castegno) onder het zadel had. Hij toverde een tijd van 64.33 seconden op het scorebord en wist zo de concurrentie achter zich te houden. Ook de Britse Sammie Jo Coffin wist het nog sneller te doen dan de familie Spits. Zij stuurde haar 13-jarige Bellamy II (VDL Cardento) rond in 64.89 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. De Colombiaan Nicolas Toro tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Hij kwam met de 10-jarige Ecolano Vs Romano (VDL Corland) aan de meet in 67.72 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Aiko Paridaen met Crowning (Cadence van ’t Gelutt Z) en een 12de plaats voor Marthe Van Gorp met Diamond Star (Canturano I).

 

TAGS   |   PATRIK SPITS   |   ROBERTO PRANDI   |   SAMMIE JO COFFIN   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions