Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/09/2019 22:20 - Jumping

CSI3* Vejer: Jérôme Guery 9de in Small GP!

Om 14.30u stond vanmiddag op de Milton Arena van de Sunshine Tour de 1.45m hoge Small GP op het programma. 16 van de 52 combinaties wisten daarin een foutloze omloop af te leggen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Onder hen ook onze landgenoot Jérôme Guery met zijn 10-jarige Kel’Star du Vingt Ponts (Kannan), waarmee hij donderdag ook nog 4de was. Guery reed in 37.55 seconden opnieuw een snelle en sterke ronde, maar kreeg een springfout op hindernis 5 waardoor hij uiteindelijk pas op de 9de plaats strandde.

 

De overwinning was voor de Ierse ruiter Dermott Lennon. Die zat in het zadel van de 10-jarige Mjm Pursuit (Aldato) en wist het in 37.27 seconden wel foutloos te houden. Hij kreeg op het podium met de Tsjechische Emma Augier de Moussac en de Nieuw-Zeelandse Lisa Cubitt het gezelschap van 2 amazones. Augier de Moussac rekende voor deze Small GP op de eveneens 10-jarige Rubio Monocoat Electric (Ukato) en werd 2de na een finishtijd van 38.18 seconden terwijl Cubitt 3de werd met de 11-jarige Uncas S (Udarco van Overis), dit na een chronotijd van 39.00 seconden.

 

De Marokaan Abdeslam Bennani Smires strandde net buiten het podium op de 4de plaats. Hij had er met de 13-jarige Saphir des Chayottes (Diamant de Semilly) 39.41 seconden voor nodig om zijn barragerit af te leggen. De Brit James Wilson sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Ook hij wist het met de 10-jarige Eskola M (Singapore) foutloos te houden en stopte de klok op 39.47 seconden.

 

TAGS   |   DERMOT LENNON   |   EMMA AUGIER DE MOUSSAC   |   JEROME GUERY   |   LISA CUBITT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions