Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/03/2019 14:35 - Jumping

CSIYH1* Oliva: Jessica Geurts op het podium!

Onder de Spaanse zon wordt er deze week ook opnieuw gesprongen op de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva Nova, waar ze inmiddels aan Tour III bezig zijn. In de ochtendrubriek voor de 5-jarige paarden was het Jessica Geurts die voor een Belgische podiumplaats wist te zorgen. In het zadel van de BWP-gefokte hengst Otto Vd Bisschop (El Torreo de Muze – F: Tom De Craene) kwam zij in de barrage over de meet in 34.62 seconden wat haar de 3de plaats opleverde.

 

De overwinning was voor de Deense amazone Shannon Meinert Ketterle, die met de Zangersheide-gefokte Diva du Cache Pot Z (Dieu Merci Van T&L) dan weer een fokproduct van de familie Geurts onder het zadel had. Zij kruisten de meet in 31.36 seconden en wisten daarmee de concurrentie achter zich te houden. De Nederlander Jelmer Hoekstra, de partner van Jessica Geurts, maakte het feest dan weer compleet en nam de 2de plaats voor zijn rekening. Hij stuurde de Zangersheide-gefokte Esteban’s Twinkeling Z (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Stoeterij Twinkeling) naar de meet in 33.73 seconden.

 

Net naast het podium zagen we de Oekraïner Oleh Krasiuk. Die zadelde Likbez Pkz en wist de klok te stoppen op 35.84 seconden. De Duitser Carsten Sandmann vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij kwam met de Oldenburg-gefokte Leslie 96 (Los Angeles – F: Arnold Wegbünder) binnen in 37.11 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions