Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/03/2019 16:05 - Jumping

CSI2* Oliva: De Grande en Daigneux in top 5

Klokslag 12.00u stond vanmiddag onder de Spaanse zon in Oliva Nova de Gold 1.40m rubriek op het programma. Ook hier kwamen onze landgenoten weer sterk voor de dag en zowel Jean-Christophe de Grande, die vanmorgen al startte met een 2de plaats in de Gold 1.30m rubriek, als Fabienne Daigneux-Lange wisten zich naar een plaats in de top 5 van het klassement te rijden. Sterker nog, de Grande wist die goede prestatie van vanmorgen gewoon nog eens over te doen. In het zadel van de 9-jarige Kanto Quality (Chacco Blue) kwam hij in de 2de fase over de meet in 37.14 seconden en greep daarmee dus opnieuw net naast de overwinning. Daigneux-Langde rekende voor deze rubriek dan weer op de 10-jarige Delta Fee des Hazalles (Exploit de Roulard). Zij wist in de 2de fase de klok te stoppen op 39.38 seconden en sloot daarmee de top 5 van het klassement af.

 

De winst was hier voor de Fransman Julien Epaillard, die 2 weken geleden tijdens de Longines Global Champions Tour van Doha nog de GP wist te winnen. Hij wist met zijn 10-jarige Virgule D’Auge (Guarana Champeix) een indrukwekkende tijd van 31.66 seconden op het scorebord te zetten en stond daarmee overtuigend bovenaan het klassement. Net na de Grande kwam dan de Duitse amazone Janne Frederike Meyer-Zimmerman. Zij koos voor de 9-jarige Cellagon Flipper (Flipper D’Elle) en liet een tijd van 38.47 seconden noteren. Jamal Rahimov tenslotte was nog goed voor de 4de plaats in het klassement. Hij kwam samen met de 13-jarige LB Caillou (Carinjo) binnen in 39.02 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions