Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 09:04 - Jumping

CSIYH1* Lier: De Graaf grijp naast winst...

De openingsdag van de springtour in Lier werd gisterenavond afgesloten met een rubriek voorbehouden voor de 6-jarige paarden. Hierin was het amazone Femke De Graaf die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. In het zadel van het BWP-gefokte N-joy Van ’t Helleater (Elvis Ter Putte – F: De Maeyer - Roelants) wist zij in de 2de fase een chronotijd van 33.59 seconden op het scorebord te zetten kwam daarmee net tekort voor de overwinning.

 

Die moest ze laten aan de snelle Braziliaan Caio Carvalho Filho, die de SBS-gefokte Hyppocampe Db (Diarado – F: Nicole Bouilliart) onder het zadel had. Hij bereikte de eindmeet in 32.61 seconden en stond zo op kop van de rangschikking. Het brons ging dan weer naar Ierland met dank aan Eddie Moloney en zijn Iers-gefokte Ogue Alva (Ars Vivendi – F: Vincent Murphy). Zij klokten af in 34.06 seconden en mochten zo dus ook mee op het podium plaatsnemen.

 

Net als in de tweede 1.40m rubriek was de 4de plaats voor de Britse amazone Helen Tredwell. Die zadelde de KWPN-gefokte Iowenna (Denzel Van ’t Meulenhof) en kruiste de meet in 34.51 seconden. Laetita Surin tenslotte hield de 5de plaats nog in eigen land. Zij finishte in 35.63 seconden en kon daarvoor rekenen op haar Zangersheide-gefokte Odyssee Des Vergers Z (Ogano Sitte – F: Cindy Van Der Straten-Ponthoz).

 

Ook Jeroen Appelen behoorde nog tot de prijswinnaars. Hij werd 8ste met de Zangersheide-gefokte Cajou Van Het Hobos Z (Clinton – F: Frank Goossens).

 

TAGS   |   CAIO CARVALHO   |   EDDIE MOLONEY   |   FEMKE DE GRAAF

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions