Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 10:56 - Jumping

CSI3* Arezzo: Ochtendwinst voor Philips!

Onze landgenoot Ignace Philips wist zich de afgelopen dagen al een paar keer in de picture te rijden in de rubrieken voor de jonge paarden tijdens de Toscane Tour in het Italiaanse Arezzo. Vandaag gaat Philips gewoon op zijn elan door en weet hij ook te schitteren in de rubrieken voor de CSI3* competitie. In de Silver 1.40m rubriek was hij vanmorgen de beste met de 9-jarige Kentucky Van ’t Laerhof (Quasimodo Van de Molendreef), die tot eind vorig jaar te zien was onder het zadel van Hans Van Laer. Philips finishte in de 2de fase in 27.68 seconden en zorgde zo voor een eerste Belgische overwinning.

 

De 2de plaats was voor de Tsjech Ales Opatrny. Die zat in het zadel van de eveneens 9-jarige Daylight 281 (Diamant de Semilly) en wist de eindmeet te bereiken in 27.73 seconden. Ook de Macedoniër Luka Zaloznik mocht nog mee op het podium plaatsnemen. Hij stuurde zijn 11-jarige Quick ‘N’ Step (Quintender 2) rond in 28.17 seconden en werd daarmee 3de.

 

Eugenio Grimaldi zorgde op de 4de plaats voor de beste Italiaanse prestatie. Hij rekende op de 13-jarige Scara Mouche (Calvaro) en strandde net naast het podium na een finishtijd van 28.27 seconden. De Slovaak Bronislav Chudyba tenslotte nam plaats 5 voor zijn rekening. Hij wist met de 9-jarige Frederiks (Carambole) de klok te stoppen op 29.70 seconden.

 

TAGS   |   ALES OPATRNY   |   IGNACE PHILIPS   |   LUKA ZALOZNIK

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions