Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 14:31 - Jumping

CSI4* Vejer: Hendrickx opnieuw in goede doen

Op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera stond vanmorgen op de Hickstead Arena direct de 1.45m hoofdrubriek op het programma. Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx, die de voorbije dagen al enkele keren bijzonder sterk voor de dag kwam in de rubrieken voor de jonge paarden, was ook hier weer in goede doen! Hendrickx zadelde de 11-jarige Infinity (Cicero Z Van Paemel) en reed de merrie van Gilbert De Roock in de 2de fase naar een finishtijd van 36.92 seconden wat hem de 2de plaats opleverde.

 

Het was de Spaanse amazone Diana Marsa Lafarge die Hendrickx van een nieuwe overwinning wist te houden! Zij klokte met haar 10-jarige Andi D Emiralia (Diamant de Semilly) af in 34.95 seconden en wist zo de overwinning op te eisen. Ook de 3de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde amazone Patricia Segura. Samen met haar 10-jarige Venu Tot (Tinka’s Boy) wist zij een chronotijd van 37.27 seconden op het scorebord te zetten.

 

Net buiten het podium strandde de Zweedse ruiter Jens Wickström. Die rekende voor deze rubriek op de 10-jarige Carino Btb (Heartbeat) en bereikte de eindmeet in 37.60 seconden. De Tsjechische amazone Emma Augier de Moussac tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij liet met de 10-jarige J.c.s. Chacco Dia (Diarado) een tijd van 38.06 seconden noteren.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions