Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 15:27 - Jumping

CSIYH1* Lier: Femke De Graaf wint nu wel!

Nadat ze gisterenavond nog genoegen moest nemen met de 2de plaats had onze landgenote Femke De Graaf vanmorgen dan toch haar overwinning te pakken op de Springtour in het Lierse Azelhof! In de tweede rubriek voor de 6-jarige paarden, een tabel A  rechtstreeks op tijd, stuurde ze haar BWP-gefokte N-joy Van ’t Helleater (Elvis Ter Putte – F: De Maeyer - Roelants) naar de meet in 65.13 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen.

 

Ook de 2de plaats had een Belgisch tinje dankzij de Italiaanse Lucia Le Jeune Vizzini, de partner van onze landgenoot Philippe Le Jeune. Zij zat in het zadel van de SBS-gefokte Heartbeat PL. (Gavi – F: Philippe Le Jeune) en slaagde erin een tijd van 66.26 seconden op het scorebord te zetten. Na zijn overwinning van gisteren was er vandaag een 3de plaats voor de Braziliaan Caio Carvalho Filho! Samen met de SBS-gefokte Hyppocamp DB (Diarado – F: Nicole Bouilliart) vervolledigde hij het podium na een finishtijd van 68.35 seconden.

 

Net als gisterenavond was de 4de plaats voor de Britse amazone Helen Tredwell. Zij finishte met haar KWPN-gefokte Iowenna (Denzel Van ’t Meulenhof) in 68.83 seconden en strandde zo al voor de 4de keer net naast het podium. Onze landgenote Stephanie Vermeulen vervolledigde top van het klassement op de plaats. Zij bracht haar BWP-gefokte Nashville Van ’t Meulenhof (Elvis Ter Putte – F: Mariette Van Lombergen) aan de meet in 69.40 seconden.

 

TAGS   |   CAIO CARVALHO   |   FEMKE DE GRAAF   |   LUCIA LE JEUNE VIZZINI

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions