Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/10/2019 14:02 - Algemeen

Gallaghers efficiënte 
afrasteringsoplossing

De tijd dat het plaatsen van een permanente afrastering veel tijd, geld en energie kost, is voorbij!

 

De nieuwe geïsoleerde Line Post van Gallagher is namelijk een ware revolutie in de afrasteringpalen markt. Gallagher introduceert met dit gepatenteerde artikel niet alleen een nieuw product in de markt, maar een compleet nieuwe oplossing voor het eenvoudig zelf kunnen plaatsen van een veilige, mooie en kosten efficiënte permanente afrasteringen.  De Line Post, de basis van het concept, isoleert perfect, staat net zo stevig in de grond als een houten paal, is net zo makkelijk te (her)plaatsen als een stalen paal, heeft de flexibiliteit en gemak van een glasfiber paal bij transport en heeft de duurzaamheid van een hardhouten paal. Door de introductie van de Gallagher tapeclip is deze nieuwe afrasteringsoplossing nu naast gladdraad-, cord- of kunststofdraad afrasteringen, ook te gebruiken voor lintafrasteringen.

 

“De boer creëert met deze paal op elke gewenste plek een permanente afrastering, maar dan een zeer kosten efficiënte” vertelt Mark Harris, de drijvende kracht achter deze nieuwe oplossing. Want, zo gaat hij verder “Deze oplossing kun je gewoon met de hand plaatsen waardoor je geen zware machines nodig hebt. Deze zijn duur en kunnen bovendien niet ingezet worden op moeilijk bereikbare plekken. Je kunt de paal ook heel gemakkelijk met behulp van een speciale tool verwijderen en daarna opnieuw gebruiken op andere (pacht) weides.”

 

“De werking is heel simpel: De Line Post Dropper is een zwevende paal die de draden tussen twee palen in de afrastering op de juiste hoogte en strak gespannen houdt” laat Vincent enthousiast weten. De Line Post Dropper vervangt in de afrastering een aantal Line Posts en is  goedkoper in aanschaf, daarmee is het gebruik van de Line Post Dropper kostenbesparender dan wanneer je alleen gebruik maakt van Line Posts.

 

Sinds de invoering van de Line Post aan het assortiment van Gallagher is deze een ware hit. Inmiddels zijn er in Nieuw Zeeland, Australië, Amerika en Europa al meerdere compleet nieuwe afrasteringen door boeren geplaatst. Met tevreden boeren als resultaat. Dat is waarvoor Gallagher het doet!

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions