Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/10/2019 14:21 - Algemeen

In de kijker: woning met paardenaccommodatie

Deze eigendom met paardenaccommodatie, binnenpiste (22m x 30m) en weiland op ca. 1,4 ha is gelegen in een rustige straat te Geel.

 

Het is de ideale uitvalsbasis naar de belangrijkste grote accommodaties zoals Azelhof te Lier en Sentower te Opglabbeek. 

 

De paardenaccommodatie bestaat uit een binnenpiste van 22m x 30m met een zandbodem, 11 binnenstallen, 2 buitenstallen en een verlichte buitenpiste van 20m x 60m.

 

De stallen zijn voorzien van automatische drinkbakken met antivries systeem. De buitenpiste en de weides zijn voorzien van een houten omheining en de weides beschikken eveneens over automatische drinkbakken. Verder zijn er 2 wasplaatsen, voorzien met warm water, een solarium, zadelkasten, een zitruimte en een apart toilet. De stallen hebben een aparte inkom met een verharde parking. Eveneens is er een mestput in beton. 

 

De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met bureau, een ruime living, een open keuken, een slaapkamer, een berging en een badkamer met douche, ligbad, lavabo en toilet. Op het gelijkvloers is er een apart bureel aanwezig met een aparte inkom. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers. Vanuit de berging is er toegang naar de zolder die 70m2 groot is. 

 

Bijzonderheden: 

  • overdekt terras 
  • dubbele garage 
  • aparte tuin afgesloten van het paardengedeelte 
  • 2 regenwaterputten van 10 000L die nog niet aangesloten is 
  • zonnepanelen met certificaten (prijs te bespreken) 

Kortom, de ideale eigendom voor de semi-professionele ruiter! 

 

Meer info: klik hier!

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions