Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2019 17:09 - Jumping

Caro-Belle De Hornois wint nu ook de GP!

Wat een concours voor onze landgenote Caro-Belle De Hornois in het Lierse Azelhof! Nadat ze donderdag haar concours al startte met een 2de plaats in de openingsrubriek en gisterenavond de 1.40m hoofdrubriek wist te winnen heeft ze vanmiddag ook de Grote Prijs voor de Juniors op haar naam weten te schrijven! De Hornois wist zich samen met nog 9 anderen te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop netjes de 0 op het scorebord wist te houden. Daarin bleef ze met haar 11-jarige Idyllis L (Andiamo) opnieuw foutloos en wist ze de concurrentie achter zich te houden na een chronotijd van 41.34 seconden.

 

Veel overschot had De Hornoit echter niet, want de Nederlandse amazone Sky Morssinkhof zat haar aardig dicht op de hielen. Zij klokte met de 8-jarige G-Vingino-Blue (Zirocco Blue VDL) echter af in 41.69 seconden en strandde zo finaal op de 2de plaats. Ook op de 3de plaats kregen we met de Tsjechische Sofia Najmanova een amazone. Zij was vergezeld van de 9-jarige Fhorla (Eldorado Van De Zeshoek) en kruist de eindmeet in 43.33 seconden.

 

De Deense Pernille Harrit Dam Christoffersen volgde net na het podium op de 4de plaats. Zij wist met de 14-jarige Ace Of Corobell (Coronoado) een tijd van 43.38 seconden op het scorebord te brengen. De 5de plaats tenslotte ging ook naar Scandinavië met de Zweedse Beata Hermelin. Zij haalde met de eveneens 14-jarige Cab Driver (Con Air 7) de meet in 48.07 seconden.

 

De Hornois nam verderop in het klassement ook nog de 12de plaats voor haar rekening, dit met de 11-jarige Indianapolis (Nabab de Rêve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions