Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/04/2019 11:18 - Jumping

CSIYH1* Opgl.: Wim Aegten wint finale 6j!

Op de Easter Tour van Opglabbeek heeft Wim Aegten er een goed concours opzitten met zijn BWP-gefokte hengst Newton Van ’T Zorgvliet (Thunder Van De Zuuthoeve – F: Jerry Braeckvelt)! Nadat hij eerder deze week al tot tweemaal toe 3de werd schreef hij vanmorgen op de Ashford Arena dan maar de finalerubriek voor de 6-jarige paarden op zijn naam! In een barrage waarvoor zich 12 combinaties wisten te plaatsen klokten zij af in 32.15 seconden en wisten zo de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats was voor de Brit Matthew Sampson, die eerder deze week ook al enkele keren het klassement wist te halen. Zij zadelde vandaag de AES-gefokte Ivory (Don VHP Z – F: Castell Sport Horses) en deed er 34.06 seconden over om de finish te bereiken. De Ier Jamie Landers vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de Iers-geokte Castleforbes Darcy (Dollar du Murier – F: Lady Gerogina Forbes) naar de meet in 35.24 seconden.

 

Plaats 4 was voor de Amerikaan Michael Hughes, die rijdt voor de stal van Enda Carroll. Hij rekende op de eveneens Iers-gefokte Ladycastle Diego (Pacino – F: Ladycastler Syndicate) en kruiste de meet in 36.34 seconden. De 5de plaats  tenslotte was voor de Brit Christopher Franks. Samen met Coeur de Lion (Don VHP Z) kwam hij binnen in 37.59 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 10de plaats voor Femke de Graaf met N-Joy Van ’T Hellewater (Elvis Ter Putte – F: Gert – Nancy De Maeyer – Roelants).

 

TAGS   |   JAMIE LANDERS   |   MATTHEW SAMPSON   |   WIM AEGTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions