Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/04/2019 13:04 - Jumping

CSI1* Opgl: Christof Deraedt opnieuw bovenin

West-Vlaming Christof Deraedt heeft zich vanmorgen opnieuw in de prijzen gereden op de Easter Tour in het Limburgse Sentower Park! Deraedt, die de voorbije dagen al verschillende rubrieken wist te winnen, kwam in de 1.25m rubriek van de CSI1* competitie met zijn 10-jairge John Player Special Ffh (Indoctro) over de meet in 36.73 seconden en kwam zo een kleine anderhalve seconde tekort voor een nieuwe overwinning.

 

Het was de Brit William Maxwell die met de overwinning ging lopen. Hij stuurde de 12-jarige Pretty Liar (Indoctro) naar een finishtijd van 35.37 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. De 3de plaats ging naar de Zweedse Nellie Berntsson. Samen met de 8-jarige G.I. Joe (Azteca VDL) wist hij de klok te stoppen op 38.44 seconden.

 

Plaats 4 was opnieuw voor Groot-Brittannië met Amy Westcott-Allen en de 9-jarige Pembrey Condors Diamond (Dondor). Zij haalden de meet in 41.09 seconden en strandden zo net naast een podiumplaats. De Noorse Synn Jocobsen Henriksen sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij bracht de 10-jarige Vilbergs Corette aan de finish in 41.35 seconden.

 

TAGS   |   CHRISTOPH DERAEDT   |   NELLIE BERNTSSON   |   WILLIAM MAXWELL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions