Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/04/2019 13:20 - Jumping

CSIYH1* Opgl.: Melanie Gelin wint finale 7j!

Na de overwinning van Wim Aegten in de finale voor de 6-jarige paarden kreeg in het Sentower Park in Opglabbeek zonet ook de finale voor de 7-jarige paarden een Belgische winnaar! Al moeten we in dit geval zeggen winnares want het was opnieuw Melanie Gelin die de overwinning wist op te eisen met haar Attoucha Hero Z (Aganix du Seigneur – F: Luc Henry). In een barrage met 15 deelnemers klokte Gelin af in 32.77 seconden en had zo meer dan 2 volle seconden voorsprong op haar dichtste achtervolger.

 

En die dichtste achtervolger was met Jan van Alken ook opnieuw een landgenoot. Hij was vergezeld van de BWP-gefokte Made In ’T Ruytershof (Norton d’Eole – F: Stal 't Ruytershof Bvba), maar had er in 35.04 seconden toch net iets meer tijd voor nodig dan Gelin. Op de 3de plaats kregen we de Ier Ian Fives met de KWPN-gefokte Horinde H (Tornesch 1042). Zij wisten de meet te kruisen in 35.31 seconden en mochten zo mee op het podium plaatsnemen.

 

Net buiten het podium kregen we de Zweedse topamazone Stephanie Holmén. Zij zat in het zadel van de SF-gefokte Cash du Talus (Kannan – F: M. Jacques Le Boedec) en zette een chronotijd van 35.69 seconden op het scorebord. De 5de plaats tenslotte kleurde opnieuw Belgisch met Benny Naessens en de Zangersheide-gefokte Chagalle Z (Ceagal Vd Vijverhoeve Z – F: Davy Moreels). Naessens, die vrijdag ook al 6de was, finishte in 36.41 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 8ste plaats voor Pascale Haep met Mona Lisa Van Dorperheide (Zilverstar T – F: Stoeterij Dorperheide).

 

TAGS   |   BENNY NAESSENS   |   IAN FIVES   |   JAN VAN ALKEN   |   MELANIE GELIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions