Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/04/2019 17:18 - Jumping

Michaël Vreys 6de in de GP van Opglabbeek!

Ook op de Easter Tour van het Sentower Park in Opglabbeek werd vanmiddag als slotrubriek de CSI2* GP gesprongen. 6 combinaties slaagden erin om in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was onze landgenoot Michaël Vreys, die ook vrijdag in de Longines Rankingproef al voor het beste Belgische resultaat had gezorgd. Vreys verscheen als eerste in de ring met zijn 12-jarige hengst Heidelberg van het Lindehof (Amoroso Van De Helle), maar moest met 8 strafpunten in 58.60 seconden finaal genoegen nemen met de 6de plaats.

 

Het was de Brit Matthew Sampson die opnieuw de overwinning wist te behalen. Sampson, die gisteren ook al de 1.40m rubriek won, stuurde zijn 10-jarige Valse de Pepinvast (l’Arc de Triomphe) naar een finishtijd van 42.86 seconden en stond zo dus bovenaan de rangschikking. Het zilver was voor de Pool Michal Kazmierczak. Hij finishte met de 9-jarige Wilander (Warrant) in 44.41 seconden en moest zo vrede nemen met de eerste ereplaats. Tenslotte wist ook de Nederlander Boy Peels het in de barrage opnieuw foutloos te houden. Hij had er met zijn 8-jarige Loksly Vd Broekkant (Jaguar Mail) echter 45.46 seconden voor nodig en werd zo dus 3de.

 

De Litouwer Donatas Janciauskas was goed voor de 4de plaats in het klassement. Hij kruiste met de 9-jarige Cool Scendy (Scendix) de meet in 45.35 seconden, maar kreeg in de haast ook een springfout. De 5de plaats tenslotte was voor de Noorse Marie Valdar Longem. Zij kwam met de 11-jarige Si La Sol de Greenbay Z (Schilling ET) binnen in 44.28 seconden, maar behaalde daarbij 8 strafpunten.

 

TAGS   |   BOY PEELS   |   MATTHEW SAMPSON   |   MICHAEL VREYS   |   MICHAL KAZMIERCZAK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions