Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/04/2019 17:33 - Jumping

Fabienne Daigneux 10de in de GP van Oliva!

Op de Mediterrranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova wist Fabienne Daigneux-Lange zich vanmiddag met haar 11-jarige Urfee des Luthiers (Heartbreaker) te plaatsen voor de barrage in de CSI2* GP. Daigneux, die zich de afgelopen dagen weer meermaals in de prijzen wist te rijden, kreeg daarin 2 springfouten en werd uiteindelijk 10de na een finishtijd van 46.12 seconden.

 

Bovenaan het klassement stond de Braziliaan Pedro Veniss, die voor deze GP beroep deed op de 13-jarige Anaya Ste Hermelle (Andiamo). Zij wisten in de barrage een tijd van 38.70 seconden op het scorebord te zetten en wisten zo de concurrentie het nakijken te geven. De 2de plaats was voor de snelle Britse amazone Laura Renwick. Zij haalde meet in 39.42 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Dublin V (Vigaro). Ook de Ier Greg Patrick Broderick mocht mee op het podium plaatsnemen. Hij klokte met de 10-jarige Dabelle (Nabab de Rêve) af in 40.87 seconden en werd daarmee 3de.

 

Op de 4de plaat zagen we de Portugees António Matos Almeida. Na een chronotijd van 42.19 seconden zag hij net een podiumplaats aan zijn neus voorbijgaan met de eveneens 10-jarige Volver de La Vigne (Diamant de Semilly). De Noorse Victoria Gulliksen vervolledigde de top 5 met haar ook al 10-jarige Papa Roach (Perigueux). Zij hadden er dan weer 42.46 seconden voor nodig voor ze de eindmeet wisten te halen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions