Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/04/2019 10:01 - Jumping

CSIYH1* Opgl.: Ochtendwinst voor Deknudt!

Net als gisteren tijdens de openingsdag werd er vanmorgen op de Easter Tour van het Sentower Park in Opglabbeek gestart met de rubriek voor de 5-jarige paarden. Hierin kregen we een Belgische overwinning dankzij Cederick Deknudt en zijn BWP-gefokte Ocean Quality (Baltic VDL). Deknudt stuurde het fokproduct van Koen Terryn naar de meet in 61.14 seconden en stond daarmee bovenaan het klassement.

 

Het zilver was voor de Noorse amazone Nina Braaten, die in het zadel zat van de NWB-gefokte Es Zinderella (Tobajo). Zij kwamen binnen in 62.34 seconden en strandden zo op de eerste ereplaats. Na een 2de plaats gisteren was er vandaag een 3de plaats voor de Zweedse amazone Manda Rautenberg. Die kwam binnen in 66.44 seconden en kon daarvoor vandaag rekenen op de Oldenburg-gefokte Honolulu (Elvis Ter Putte – F: Gestüt Lewitz).

 

De 4de plaats ging naar de Bulgaar Andrey Gochev. Ook hij wist het met zijn Holstein-gefokte Con Calanto (Connor – F: Asen Iliev) nog foutloos te houden en stopte de klok op 67.63 seconden. De Zuid-Koreaan Jaehee Jun, die gisteren ook al tweemaal in de prijzen stond, vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij kreeg met de Holstein-gefokte merrie Gentil EB (Kannan – F: Lvp Stables) een springfout, en dit in een tijd van 66.55 seconden.

 

TAGS   |   CEDERICK DEKNUDT   |   MANDA RAUTENBERG   |   NINA BRAATEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions