Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/04/2019 16:38 - Jumping

CSI2* Opgl.: Vermeiren wint overtuigend!

Gisteren moesten de Belgen nog vrede nemen met de ereplaatsen op de Easter Tour van het Sentower Park, maar vanmorgen begonnen onze landgenoten dan toch onder stoom te komen! Na de overwinning van Cederick Deknudt bij de 5-jarige paarden volgde in de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie namelijk een nieuwe Belgische overwinning! Het was Dieter Vermeiren die alles en iedereen achter zich wist te laten met zijn 11-jarige ruin Ilias van het Hof Ter Velde (Unique II Drum V/H Juxschot). In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam het duo over de meet in 53.79 seconden en was zo ruim sneller dan de concurrentie.

 

De 2de plaats ging naar de Nederlander Timothy Hendrix, die de 8-jarige Gogolinus (Sheraton) onder het zadel had. Hendrix wist de klok te stoppen op 56.12 seconden en wist zo heel nipt de Noorse amazone Ada Alette Braaten Johnsen achter zich te houden. Die deed er met de 11-jarige Querida de Rêve (Quidam de Rêvel) 1 honderdste van een seconde langer over en strandde zo op de 3de plaats.

 

De 4de plaats kleurde opnieuw Belgisch met amazone Lio Lamers en haar 15-jarige merrie Zomerfee van de Broekkant (Oklund). Lamers, die gisteren ook al in de prijzen stond, kruiste de meet in 56.32 seconden en strandde zo net naast een podiumplaats. Op de 5de plaats kregen we met de Nieuw-Zeelandse Evie Buller opnieuw een amazone. Zij stuurde haar 13-jarige Vanda Platinum (Odermus R) naar een tijd van 56.33 seconden en zat zo Lamers kort op de hielen.

 

Verderop in het klassement wist Sander Vermeiren zich nog te klasseren. Hij werd 13de met Vanilla (Valentino).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions