Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/04/2019 16:52 - Jumping

CSI2* St. Tropez: Mathy opnieuw net niet...

Op de Hubside Springtour in het Franse St. Tropez heeft onze landgenote Laura Mathy vanmorgen opnieuw naast de winst gegrepen in  de 1.20m rubriek van de CSI2* competitie... Mathy wist met haar 9-jarige merrie Corlaya (Cornets Stern) in deze speedclass de klok te stoppen op 62.73 seconden en moest zo net als gisteren vrede nemen met de 2de plaats. Mathy was echter niet de enige landgenote die vanmorgen in vorm was, ook Nathalie Willems wist zich naar een podiumplaats te rijden. De partner van Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx stuurde haar 12-jarige ruin Clever Brabant Lease (Wittinger VDL) naar de meet in 64.79 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats.

 

De winst was, ook net als gisteren trouwens, voor de Française Clementine Bost. Die kon opnieuw rekenen op het haar 10-jarige Vahine de Curaine (Negus de Talma HN) en wist een tijd van 61.15 seconden op het scorebord te zetten. Ook net na het podium kregen we met Melanie Lemoine Jondet een Franse amazone. Zij zat in het zadel van de 12-jarige Tassini de Kerglenn (Cassini II) en werd 4de nadat ze meet bereikte in 69.20 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Argentijn José Maria Larocca. Vergezeld van de 11-jarige Marianita Candelaria (Cardento VDL) kwam hij binnen in 69.54 seconden.

 

Verder was ook Gudrun Patteet opnieuw een van de prijswinnaars. Zij werd 9de met haar Sea Coast Napoly van de Vaelenberg (Toulon).

 

TAGS   |   CLEMENTINE BOST   |   LAURA MATHY   |   NATHALIE WILLEMS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions