Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/04/2019 15:18 - Jumping

CSI3* Lanaken: Vereecke opnieuw op kop!

Een overwinning en een 2de plaats, dat was de voorlopig balans van Koen Vereecke en zijn 10-jarige ruin Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly) tijdens deze slotweek van de Z-tour in Lanaken. Vanmorgen maakte het duo die balans echter nog net iets beter en voegde ze er een tweede overwinning aan toe. In de 1.45m rubriek die op de Ratina Z Arena gesprongen werd waren zij namelijk opnieuw de beste! In een tabel A rechtstreeks op tijd snelde Vereecke door de meet in 57.15 seconden en wist daarmee de concurrentie opnieuw te verschalken.

 

De 2de plaats was voor de Zweed Douglas Lindelöw, die de eveneens 10-jarige merrie Citti 3 (Catoki) onder het zadel had. Zij hadden er 57.42 seconden voor nodig om uiteindelijk de meet te bereiken en moesten zo vrede nemen met de eerste ereplaats. De 3de ruiter op het podium was de Fransman Guillaume Batillat. Die kruiste de meet in 57.52 seconden en kon daarvoor rekenen op de 13-jarige Baby Love (Lupicor).

 

De Brit James Davenport wist dan weer beslag te leggen op de 4de plaats in het klassement. Vergezeld van zijn 15-jarige Tiger (Cardento VDL) toverde hij een tijd van 58.32 seconden op het scorebord. De Zwitser Edwin Smits, die eerder al 2 overwinningen wist te behalen, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij klokte met zijn 11-jarige Lantaro Von Hof (Ladirio Von Hof) af in 58.94 seconden.

 

Verder wist ook Nathan Budd zich nog te klasseren. Hij werd 17de met Varesco des Rosiers (Cassini I).

 

TAGS   |   DOUGLAS LINDELöW   |   GUILLAUME BATILLAT   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions