Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/04/2019 15:32 - Jumping

CSI2* Opgl.: D. Vermeiren naast het podium

Voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie staat deze slotdag van de Easter Tour in het Sentower Park natuurlijk in het teken van de afsluitende Grote Prijs. Naast die Grote Prijs stond vanmorgen op de Stephex Arena echter ook nog 1.40m rubriek op het programma en daarin was het opnieuw Dieter Vermeiren die voor het beste Belgische resultaat wist te zorgen! In het zadel van zijn 11-jarige ruin Ilias van het Hof Ter Velde (Unique II Drum V/H Juxschot) wist hij in deze progressieve rubriek alle balken in de lepels te houden en strandde hij uiteindelijk net naast het podium na een finishtijd van 56.46 seconden.

 

Bovenaan het klassement zagen we net als donderdag de Britse Louise Simpson met haar 14-jarige Fiona V/H Lemmenshof (Nonstop). Zij wist binnen te komen in 56.42 seconden en had zo meer dan 2 volle seconden voorsprong op haar dichtste achtervolger. De Noor Frederik B. Seim was diegene die het dichtst in de buurt wist te komen van Simpson. Hij klokte met de 11-jarige Dalvaro-W (Calvaro F.C.) echter af in 55.79 seconden en moest zo vrede nemen met de 2de stek.

 

Ook de Ier Trevor Breen wist de prestatie van Vermeiren nog te overtreffen. Hij stuurde zijn eveneens 11-jarige Serpico (Ars Vivendi) naar de meet in 56.14 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats in het klassement. De 5de plaats tenslotte was voor de Pool Przemyslaw Konopacki. Hij klokte met zijn ook al 11-jarige Duke (Phin Phin) af in 57.11 seconden.

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   FREDRIK B. SEIM   |   LOUISE SIMPSON   |   TREVOR BREEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions