Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/04/2019 20:51 - Jumping

Berrittella wint de CSI2* GP van Opglabbeek

Ook op de Easter Tour van het Sentower Park was het vanmiddag opnieuw GP-time! Maar liefst 69 combinaties kwamen er aan de start van deze slotrubriek, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.45m stonden. 7 van die 69 combinaties wisten de basisomloop tot een goed einde te brengen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Daarin was het onze landgenoot Ugo Berrittella die aan het langste eind wist te trekken. Berrittella, die rijdt voor de stal van Gregory Wathelet, kwam aan de meet in 36.60 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven. Hij kon daarvoor rekenen op de 10-jarige merrie Picobello Jasmine (Arezzo VDL), een dochter van Hello M’Lady die in het verleden het mooie weer maakte onder het zadel van de Brit Scott Brash.

 

De 2de plaats ging naar de Zweed Rolf-Göran Bengtsson, die vergezeld was van de 11-jarige Oak Grove’s Carlyle (Casall). Ook zij deden een uitstekende poging, maar kwamen uiteindelijk na een chronotijd van 37.06 seconden een kleine halve seconde tekort voor de winst. De Duitse Anna Maria Kuhlmann nam de 3de plaats voor haar rekening. Ook zij wist het met haar 10-jarige Julia’s Diamond Princess foutloos te houden, maar had er 40.17 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

De andere 2 plaatsen in de top 5 gingen naar onze Noorderburen met op de 4de plaats Bart van der Maat. Die wist het met zijn 8-jarige Oak Grove’s Enkidu (Ensor van de Heffinck) in 38.40 seconden sneller te doen dan Kuhlmann, maar kreeg in de haast ook een springfout te verwerken. De 5de plaats tenslotte was voor Elisah Aarts met de 10-jarige Egane  (Mr. Blue). Ook zij sprongen een balk uit de lepels en wisten de klok te stoppen op 39.38 seconden.

 

Lieven Devos werd nog 6de met Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big), Dieter Vermeiren 12de met Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof), Kelly Vandousselaere 14de met For Passion D Ive Z (For Pleasure) en Vincent Lambrecht 15de met Just Energie (Nabab de Rêve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions