Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/04/2019 15:59 - Fokkerij

Tal Milstein investeert in Bart 111 Z!

Een talrijk publiek verzamelde gisterennamiddag in het Vlaams-Brabantse Asse voor de jaarlijkse hengstenshow van Tal Milstein. Naast de presentatie van de hengsten viel er echter nog ander nieuws te rapen... Milstein maakte namelijk bekend dat hij de nieuwe eigenaar is van de 5-jarige hengst Bart 111 Z!

 

Bart 111 Z is een zoon van Bamako de Muze en is zoals zijn naam reeds deed vermoeden een fokproduct van Harrie Theeuwes. Die bracht hem in 2017 voor op de BWP Hengstenkeuring waar hij werd goedgekeurd voor de dekdienst. De moeder van Bart 111 Z is dan weer de merrie Imke 111 Z, de Der Senaat 111-dochter die in het verleden te zien was onder het zadel van de Egyptenaar Abdel Saïd en sinds vorig jaar te zien sinds vorig jaar te zien is onder de Française Rose De Balanda.

 

Bart 111 Z zal bij Tal Milstein ook aangeboden worden voor de fokkerij en zal voortaan in de ring verschijnen onder de naam Hamilton.

 

TAGS   |   HARRIE THEEUWES   |   TAL MILSTEIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions