Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/04/2019 16:43 - Jumping

Bruynseels wint GP op de Groentenjumping!

Stal Ceulemans in het Antwerpse Sint-Katelijne-Waver was de afgelopen 4 weken opnieuw het decor voor de jaarlijkse Groentenjumping! Na de Belgische jeugd in de Gouden Laars, de Provinciale VOR-wedstrijd en de Provinciale LRV-wedstrijd was het afgelopen weekend de beurt aan onze nationale ruiters om opnieuw het beste van zichzelf te geven.

 

Het hoogtepunt was natuurlijk gisteren de afsluitende Grote Prijs, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.45m stonden en waarin enkele kleppers van formaat aan de start verschenen! Het kreeg met Niels Bruynseels dan ook nog eens een gedroomde winnaar! Bruyneels, die afgelopen weekend nog aan de start kwam op de Longines Global Champions Tour van Miami Beach, stuurde in een barrage met 10 deelnemers zijn 9-jarige Kadaffi Van Orti (Diamant de Semilly) naar de meet in 42.35 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven.

 

De 2de plaats was voor Vicky van de Poel, die in het zadel zat van de 10-jarige Jay Jay Van De Mottelhoeve (Faldiano). Zij deed in 42.70 seconden een meer dan verdienstelijke poging, maar kwam uiteindelijk dus net tekort op de overwinning op te eisen. Ook thuisruiter Jeroen De Winter wist het podium nog te halen. Hij rekende op de 9-jarige Karmelita Van Den Dries (Diamant de Semilly), waarmee hij begin deze maand nog 2de was de CSI2* GP van Lanaken, en wist de meet te bereiken in 42.91 seconden.

 

De 4de plaats was voor Jan Van Dyck. Die bleef met de 9-jarige Eristoff Van De Zuuthoeve (Ogano Sitte) ook foutloos en stopte de klok op 45.35 seconden. Koen Verdegem tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Hij wist met zijn 13-jarige Gursa Van Den Dael (Chacco-Blue) in 42.50 seconden de 2de tijd neer te zetten, maar kreeg daarbij helaas ook een springfout.

 

TAGS   |   JAN VAN DYCK   |   JEROEN DE WINTER   |   KOEN VERDEGEM   |   NIELS BRUYNSEELS   |   VICKY VAN DE POEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions