Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/04/2019 12:45 - Jumping

CSI2 St. Trop.: Detry start met podiumplaats

Opnieuw heel wat landgenoten komen deze week aan de start op de Hubside Springtour in het Franse St. Tropez! Daar startte de 2de week vanmorgen met een 1.20m rubriek voor de CSI2* competitie en daarin ging Gilles Detry alvast goed van start. De zoon van KBRSF-voorzitter Stephan Detry zadelde zijn 15-jarige ruin Dax van de Zandloper (Up Chiqui) en wist zich van een podiumplaats te verzekeren nadat hij in de 2de fase een finishtijd van 34.61 seconden liet noteren.

 

Het was Nicolas Deseuzes die de overwinning in eigen land wiste te houden. Hij rekende voor dit openingsnummer op de 13-jarie Sandokhan Rumel (Dollar Dela Pierre) en wiste een tijd van 32.50 seconden op het scorebord te zetten. Het zilver ging naar Spanje en daarvoor zorgde amazone Patricia Segura. Vergezeld van de 10-jarige Venu Tot (Tinka’s Boy) had zijn 32.93 seconden voor nodig om haar 2de fase af te leggen.

 

De Française Elena Briens was degene die net na het podium volgde. Zij stuurde haar eveneens 10-jarige Vahine de Curaine (Negus de Talma HN) naar de meet in 35.10 seconden. De Mexicaan Carlos Hank Gonzalez, die vorige week ook al enkele malen de prijzen wist te halen, vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij kwam binnen in 36.17 seconden en kon daarvoor rekenen op de ook al 10-jarige Calvino de Nyze Z (Calvaro Z), die vorig jaar nog te zien was onder het zadel van Pieter Clemens en Frank Schuttert.

 

Naast Gilles Detry behoorde ook de Gudrun Patteet tot de prijswinnaars. Zij werd na ook een dubbel foutloze omloop 8ste met Sea Coast Napoly van de Vaelenberg (Toulon). 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions