Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/04/2019 16:08 - Jumping

CSI2* St. Tropez: Mathy opnieuw in top 5!

Laura Mathy was vorige week tijdens de eerste week van de nieuwe Hubside Tour in St. Tropez al in goede doen en wist met haar 9-jarige merrie Corlaya (Cornets Stern) toen al 3 keer de top 5 van het klassement te halen! Vandaag tijdens de openingsdag van de tweede week slaagde ze daar opnieuw in! In de 1.30m rubriek van de CSI2* competitie werd ze vanmorgen met diezelfde Corlaya 5de nadat ze in 2de fase een tijd van 31.86 seconden liet noteren.

 

Het was echter opnieuw Frankrijk boven met op kop Gregory Cottard. Die stuurde zijn 9-jarige Alameme (Armitage) naar de meet in 28.98 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. Ook de 2de plaats bleef nog in eigen land en daarvoor zorgde dan weer Olivier Perreau, die vorige week nog 2 rubrieken wist te winnen. Hij klokte met de 9-jarige Atwoord de Felines (Lando) af in 30.27 seconden en moest zo vrede nemen met de eerste ereplaats.

 

De laatste die op het podium mocht plaatsnemen was de Spaanse Patricia Segura. Zij zadelde haar 10-jarige Valseuse de Terlong (Joyau de Bloye) en kruiste de meet in 30.65 seconden. Ook de Fransman Clement Gras wist het nog sneller te doen dan Mathy. Hij finishte met de 13-jarige Miss d’Aix Z (Montender) in 31.65 seconden en nestelde zich zo op de 4de plaats.

 

Gilles Detry, vanmorgen al 3de in de 1.20m ochtendrubriek, werd nog 10de met Catwalk Kobe Of Ballmore (Chacco Blue) en Stephex-amazone Emilie Conter 16de met Pironella (Nonstop).

 

TAGS   |   GREGORY COTTARD   |   LAURA MATHY   |   OLIVIER PERREAU

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions