Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/04/2019 16:27 - Jumping

CSI4* St. Tropez: Winst voor Schoonbroodt!

In het Franse St. Tropez heeft onze landgenote Celine Schoonbroodt-De Azevdo zonet de 1.40m openingsrubriek van de CSI4* competitie op haar weten te schrijven! Schoonbroodt-De Azevdo zadelde voor dit openingsnummer de 14-jarige merrie Hbr Radio Saint Clair (Robin II Z), waarmee zo vorige week donderdag ook al eens 7de was, en wist de overige 74 deelnemers achter zich te houden nadat ze in de 2de fase een tijd van 29.83 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

Vervolgens kregen we een trio Franse combinaties met op de 2de plaats Gregory Cottard en de 11-jarige Une Futee de WY (Diamant de Semilly). Zij haalden de meet in 30.01 seconden en moest zo dus vrede nemen met de eerste ereplaats. Guillaume Foutrier was de 3de combinaties die het podium wist te halen. Hij snelde door de meet in 30.97 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Tchin de La Tour (Chin Chin).

 

De 4de plaats was dan weer voor Nicolas Delmotte, die de 9-jarige Aramusse (Elan de La Cour HN) onder het zadel had. Hij kruiste de meet in 31.29 seconden en zag no net een podiumplaats aan zijn neus voorbijgaan. De 5de plaats tenslotte kleurde opnieuw Belgisch met François Mathy Jr. en de 8-jarige hengst Hello Diamant (Diamant de Semilly). Hij kwamen door de finish in 32.45 seconden en sloten zo de top van het klassement af.

 

Verderop in het klassement was er nog een 15de plaats voor Dimme D’Haese met Harley (Harley), een 17de plaats voor Dominique Hendrickx met Kannabis van de Bucxtale (Contact Van De Heffinck) en een 18de plaats voor Maxime Harmegnies met Chatondo (Chacco Blue).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions