Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/04/2019 21:42 - Jumping

CSI5* New York: Sternlicht start met winst!

Nadat er de afgelopen weken al zowat overal buiten gesprongen werd verhuizen we dit weekend even terug naar binnen voor de Longines Masters of New York! Daar werd zojuist de 1.45m openingsrubriek van de CSI5* competitie afgewerkt. De Belgische delegatie, vertegenwoordigt door Olivier Philippaerts en Pieter Clemens, kon daarin helaas geen rol van betekenis spelen. De Belgisch-gefokte paarden deden dat dan weer wel! Zo was de winst  voor de Amerikaanse amazone Adrienne Sternlicht, die de 14-jarige BWP-gefokte Fantast (Toulon) onder het zadel had. Zij wist in de 2de fase een tijd van 26.11 seconden op het scorebord te zetten en zo de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats ging naar de Candese amazone Erynn Ballard, die rijdt voor de stal van Ilan Ferder. Zij had met de 10-jarige Judge Hof Ter Zeedycke (Winningmood Van De Arenberg) ook een Belgisch gefokte paard onder het zadel en snelde naar een finishtijd van 26.19 seconden. De 3de plaats was voor de Ierse ruiter Darragh Kenny, die eerder deze maand nog 2 weken present was op de Z-tour in Lanaken. Hij zat in het zadel van de 11-jarige Cazador LS (Casall) en kruiste de meet in 26.27 seconden.

 

De Britse amazone Amanda Derbyshire was dan weer goed voor de 4de plaats in het klassement. Vergezeld van de 10-jarige Roulette BH (Moschino) kwam zij dan weer binnen in 26.72 seconden. De voor Israël rijdende Colombiaan Daniel Bluman tenslotte nam de 5de plaats voor zijn rekening. Hij bracht de 9-arige Colestina H (Colestus) veilig aan de finish in 27.27 seconden.

 

TAGS   |   ADRIENNE STERNLICHT   |   DARRAGH KENNY   |   ERYNN BALLARD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions