Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/04/2019 10:37 - Jumping

CSI2* St. Tropez: Detry en Willems in top 5

Onze landgenoten zijn opnieuw goed aan de dag begonnen op de Hubside Springtour in het Franse St. Tropez! Net als gisteren tijdens de openingsrubriek was het vanmorgen in de 1.25m ochtendrubriek Gilles Detry die zich naar een podiumplaats wist te rijden. Vergezeld van zijn 15-jarige ruin Dax van de Zandloper (Up Chiqui) snelde hij in deze speedclass naar de meet in 58.72 seconden en verzekerde zich zo van de 2de plaats in het klassement. Naast Detry was ook Nathalie Willems een van de prijswinnaars. De partner van Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx kon opnieuw rekenen op haar 12-jarige ruin Clever Brabant Lease (Wittinger VDL) en strandde uiteindelijk net naast een podiumplaats na een finishtijd van 61.55 seconden.

 

Bovenaan het klassement stond net als gisteren de Fransman Nicolas Deseuzes met de 13-jarige Sandokhan Rumel (Dollar Dela Pierre). Hij wist een tijd van 58.72 seconden op het scorebord  te brengen en liet zo opnieuw de Marseillaise weerklinken. Ook de 3de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde dan weer Philippe Leoni. Hij kwam binnen in 59.49 seconden en kon daarvoor rekenen op de 13-jarige Schwyz de La Cense (Jenny de La Cense). De 5de plaats tenslotte was nog voor de Oostenrijkse amazone Ludovica Goess-Saurau. Die wist met de 14-jarige Koh I Noor (Kaiserwind) de finish te halen in 62.26 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 11de plaats voor Gudrun Patteet met haar Sea Coast Napoly van de Vaelenberg (Toulon).

 

TAGS   |   GILLES DETRY   |   NATHALIE WILLEMS   |   NICOLAS DESEUZES   |   PHILIPPE LEONI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions