Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/09/2019 11:44 - Algemeen

Escape Z weer beschikbaar voor de fokkers

Na een succesvolle wedstrijd in Valkenswaard is Escape Z (Emerald x Heartbreaker) weer beschikbaar voor de fokkers.

 

De 7-jarige hengst werd begin dit jaar nog goedgekeurd bij het BWP en was deze week kort op het vaste land.

 

Samen met Harrie Smolders kwam Escape Z in actie tijdens CSI Valkenswaard bij de 7-jarigen. In de finale eindigde deze combinatie op een 2de plaats.

 

Bekijk hun ronde hier: 

 

 

Voorlopig is de hengst weer terug naar Engeland, waar Danielle Ryder de training van Escape Z op zich neemt.  Deze combinatie zal dan ook nog in actie komen op enkele wedstrijden in Engeland. 

 

Verder zal Escape Z zich de komende tijd vooral richten op de fokkerij. Vanuit Engeland is het dan ook mogelijk om vers sperma te krijgen. Diepvriessperma is reeds aanwezig in België en Nederland en via CBS Management & Administration Caroline Smolders te bestellen. Het is goed om te zien dat de eerste nakomelingen ook veelbelovend zijn. Recent werd op de veiling in Engeland nog een nakomeling van Escape Z uit de volle zus van Arko II verkocht (zie foto onderaan).

 

CBS Management & Administration probeert met haar hengsten aanbod iets toe te voegen aan de fokkerij. Raadpleeg de website www.harriesmolders.com voor alle hengsten.

 

Voor meer info, contacteer Caroline Breeding stallions telefonisch op het nummer (0031) 622523648 of via e-mail naar CBS@harriesmolders.com


 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions