Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/10/2019 09:16 - Algemeen

Chellano Alpha Z nu exclusief bij Twinkeling

Stoeterij Twinkeling laat weten dat de dekhengst Chellano Alpha Z (Contender x Cor de la Bruyere), de kloon van de legendarische Chellano Z vanaf nu bij hen ter dekking staat.

 

Chellano Z gaf honderden nakomelingen die we wekelijks tegenkomen in de internationale springsport, denk maar aan toppaarden als H&M Challenge vd Begijnakker, Chill R Z, HH Carlos, S I E C Captain Future Z, en vele anderen. 

 

De nakomelingen van zijn kloon, Chellano Alpha Z, zijn in niets te onderscheiden van die van Chellano Z, waardoor de hengst erg geliefd is bij fokkers die zoeken naar bloed, scherpte en kwaliteit.

 

Chellano Alpha Z is vers beschikbaar.

Voorschot bij bestelling: 150 EUR

Drachtigheids-premie: 450 EUR bij 90 dagen dracht

Prijzen zijn exclusief btw.

 

Merries kunnen ter plaatse geïnsemineerd worden op het KI station van Stoeterij Twinkeling in Lichtaart, of het zaad wordt opgestuurd, na bestelling voor 9u. Bestellingen kunnen ook bij Zangersheide gebeuren.

 

Naast Chellano Alpha Z staat er een mooie collectie van jonge hengsten ter dekking op Stoeterij Twinkeling, denk maar aan de interessante Baltic de la Vie Z (Baloubet du Rouet x Lord) en Georgio vd Bisschop Z (George Z x Darco) die tijdens de afgelopen Z hengstenkeuring werden goedgekeurd. Ook de jonge Qwibus van d’Abelendreef (Vigo d’Arsouilles x Heartbreaker) en Cotton Eye Joe vh Karteveld Z (Cornet Obolensky x Topas) staan hier op stal. De ideale opportuniteit om van een beloftevolle, jonge hengst te dekken aan interessante voorwaarden. De volledige collectie, voorwaarden en dekgelden, staat op de website van Twinkeling.

 

Voor bestellingen of afspraak:

info@twinkeling.be

+32 475 25 75 92 (Paul Buyens)

+32 491 56 63 31 (Bart Buyens)

www.twinkeling.be

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions