Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/11/2019 17:15 - Fokkerij

BWFA Auction verhuist naar Sea Coast Stables

Met gepaste trots maakte de BWFA veiling de locatie voor komend seizoen bekend. Op 31 juli zal er op het complex van Alain Cloet en Gudrun Patteet geveild worden. Met de Sea Coast Stables heeft BWFA een uniek decor gevonden wat perfect aansluit bij de hoge standaard die de veiling al bijna twintig jaar nastreeft.

 

“We zijn zeer verheugd dat Alain en Gudrun ons willen ontvangen”, laat voorzitter Tom van de Vijver optekenen. “Als veiling probeer je fokkerij en sport toch zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen. Een beter voorbeeld dan de Sea Coast Stables is er in dat opzicht dan niet te vinden. Een hippisch complex waar aan alle faciliteiten voldaan is. En een stal die men onmiddellijk met vijf sterren associeert.”

 

De selecties voor de veiling zijn inmiddels op de website geopend. En de BWFA veiling is overtuigd dat zij met de nieuwe locatie opnieuw op het vertrouwen van de fokkers kan rekenen. De 31 e juli is bij deze in de agenda vastgelegd.

 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions