Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/11/2019 18:05 - Jumping

Ook Andres Vereecke wint met Diadarco!

Door een blessure bij Koen Vereecke komt zijn zoon Andres deze week in het Franse Maubeuge met enkele paarden van hem aan de start. Een van die paarden is de 10-jarige ruin Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly), met wie Koen het voorbije jaar tal van internationale overwinningen op zijn palmares wist te schrijven. Ook met Andres ging het vanmorgen meteen uitstekend en samen snelden ze naar de overwinning in de 1.40m rubriek van de CSI3* competitie. In een tabel A rechtstreeks op tijd kruisten zij de meet in 62.09 seconden en hadden zo een kleine 2 seconden voorsprong op de concurrentie. Vereecke: “Dit was de eerste wedstrijd dat ik met hem reed en dan direct zo een resultaat is natuurlijk super! Diadarco is een van de snelste paarden die er zijn en bovendien win ik ook graag dus dat is een goeie combinatie blijkbaar (lacht). Ik ben blij dat ik hem voorlopig mag rijden tot mijn vader weer in het zadel zit dus ik kijk al uit naar de Kleine Grote Prijs van morgen.”

 

De andere podiumplaatsen bleven in Frankrijk met op de 2de plaats Jean Luc Mourier en de eveneens 10-jarige Jackpot (Cicero Z Van Paemel). Het duo wist de klok stoppen op 63.95 seconden en had zo ruim een halve seconde voorsprong op Edward Levy. Die bereikte met de 13-jarige Starlette De La Roque (Jumpy Des Fontaines) de meet in 64.49 seconden.

 

Verder was er voor ons land in dit ochtendnummer nog een 6de plaats voor Rik Hemeryck met Loupiac De Sclef (Ugano Sitte), een 9de plaats voor Jérôme Guery met Crooner D’Hyrencourt Z (Crown Z) en een 10de plaats voor Gilles Thomas met Futricia Van Beek (Diarado).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   EDWARD LEVY   |   JEAN LUC MOURIER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions