Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/11/2019 21:33 - Jumping

C. Vanderhasselt opnieuw in goede doen!

Onze landgenoot Christophe Vanderhasselt is opnieuw aan een goed concours bezig op Duitse bodem! Na zijn 2de plaats van gisteren in de 1.45m hoofdrubriek van Gross Vliegeln was hij vandaag opnieuw in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden. In de tweede kwalificatierubriek voor de Grote Prijs van morgen werd hij vanmiddag 4de met zijn 11-jarige Identity Vitseroel (Air Jordan Z) nadat hij in een barrage met 23 deelnemers over de meet kwam in 37.48 seconden.

 

Het was echte de Duitser Marcus Ehning die de overwinning wist op te eisen. Hij zadelde voor dit hoofdnummer de 9-jarige Mill Creek Filippa K 2 (For Contest) en snelde naar een chronotijd van 36.05 seconden. De 2de plaats kreeg een Belgisch tintje dankzij de in ons land gevestigde Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Die finishte met de eveneens 9-jarige Koddac Van Het Indihof (Copperfield) in 36.52 seconden en had zo opnieuw een topklassering te pakken. Ehning’s landgenoot Harm Lahde vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij had er met de 11-jarige Oak Grove’s Vogelfrei (Verdi) 37.45 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

TAGS   |   CHRISTOPHE VANDERHASSELT   |   HARM LAHDE   |   MARCUS EHNING   |   MARLON ZANOTELLI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions