Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/11/2019 21:52 - Jumping

Rankingpunten voor Clemens in Opglabbeek!

Maar liefst 77 combinaties verschenen vanmiddag in het Limburgse Sentower Park aan de start van de 1.45m hoge Longines Rankingproef. 11 van het slaagden erin om het basisparcours van de Nederlandse pistebouwer Henk Linders en zijn team tot een goed einde te brengen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was Limburger Pieter Clemens met de 12-jarige ruin Cuidam (Verdi TN), die in het verleden nog gereden werd door Maurice Van Roosbroeck en tot 2 maanden geleden te zien was onder het zadel van de Spanjaard Manuel Fernandez Saro. Het duo verzamelde in die barrage echter 8 strafpunten en moet uiteindelijk vrede nemen met de 7de plaats.

 

De winst was voor de Braziliaan Nando De Miranda. Die stuurde zijn 8-jarige Zandora Z (Zandor) naar een chronotijd van 35.83 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. De 2de plaats ging naar Duitsland dankzij Laurenz Buhl en de 11-jarie ruin Drachten (Berlin). Zij kruisten de meet in 37.18 seconden en kwamen zo toch een kleine anderhalve seconde tekort voor de Miranda van de troon te stoten. De Nederlander Kars Bonhof tenslotte legde beslag op plaats 3. Hij zette met de ook al 11-jarige Zentos (Zento) een tijd van 40.40 seconden op het scorebord.

 

Gilles Detry werd na een foutje in de basisomloop nog 17de met Catwalk Kobe Of Ballmore (Chacco Blue).

 

TAGS   |   KARS BONHOF   |   LAURENZ BUHL   |   NANDO DE MIRANDA   |   PIETER CLEMENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions