Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/12/2019 21:29 - Jumping

Niels Bruynseels wordt 4de in GP van Windsor

Het scheelde niet veel of Niels Bruynseels en zijn 13-jarige topmerrie Gancia de Muze (Malito de Rêve) hadden vanmiddag opnieuw een Rolex Grand Prix aan hun palmares toegevoegd. In de afsluitende CSI5* GP van Windsor wist Bruynseels zich samen nog 11 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisronde. Daarin zette hij met zijn Gancia de Muze opnieuw alles op alles wat resulteerde in een schitterende chronotijd van 42.51 seconden. Helaas viel daarbij ook een balk uit de lepels waardoor hij uiteindelijk vrede moest nemen met de 4de plaats.

 

De winst was voor de Zweedse ruiter Henrik Von Eckermann, die een kleine 2 maanden geleden ook nog de CSI5* GP van ‘s-Hertogenbosch wist te winnen. Hij zat opnieuw in het zadel van zijn eveneens 13-jarige merrie Toveks Mary Lou (Montendro) en wist de chrono te bereiken in 43.40 seconden. Ook de Franman Simon Delestre wist het opnieuw foutloos te doen met zijn 14-jarige Hermes Ryan (Hugo Germeray). Zij hadden er echter 45.07 seconden voor nodig om de meet te bereiken en werden zo 2de. De laatste die het foutloos wist te doen was de Brit William Funnell. Die koos voor de 9-jarige Billy Diamo (Cevin Z) en klokte af in 47.58 seconden.

 

Gregory Wathelet kreeg met zijn 10-jarige Spike Vd Withoeve (Sting Vd Withoeve) een springfout in de barrage en werd nog 9de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions