Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/05/2019 21:59 - Jumping

Broers Philippaerts domineren Rankingproef

Op de Tops International Arena werd vanmorgen het startschot gegeven van de tweede week van het internationaal concours van Valkenswaard! In de afsluitende 1.45m hoge Longines Rankingproef waren het vanavond de broertjes Nicola en Olivier Philippaerts die wisten te domineren door de eerste 2 plaatsen in het klassement voor hun rekening te nemen. Winnen deed Nicola, die daarvoor kon rekenen op de 9-jarige merrie Katanga V/h Dingeshof (Cardento VDL). In een barrage waarvoor zich maar liefst 28 combinaties wisten te plaatsen en waarin er effectief 27 aan de start verschenen snelde hij naar een finishtijd van 38.05 seconden en wist daarmee de concurrentie de loef af te steken.

 

Olivier zadelde voor dit hoofdnummer dan weer de 8-jarige ruin Zayado (Cayado) en moest na een chronotijd van 39.00 seconden dus zijn tweelingbroer voor zich dulden. De 3de plaats op het podium was nog voor de Brit Scott Brash, die ook vorige week al present was in Valkenswaard en toen zijn wederoptreden maakte met Hello Sanctos. Hij was nu vergezeld van de 12-jarige Hello M’lord (Krake ASK) en toverde een tijd van 39.05 seconden op het scorebord.

 

Voor Nick Vrins was er verderop in het klassement nog een 13de plaats met Libelle Van De Heffinck (Cooper Van De Heffinck).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions