Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/05/2019 10:00 - Algemeen

Cornet du Lys beschikbaar voor de fokkerij!

Een unieke kans voor de fokkers om nu eindelijk eens gebruik te maken van de geweldige hengst Cornet du Lys (Cornet Obolensky x Champion du Lys).

 

Cornet du Lys heeft een mooie carrière achter de rug met zijn amateur ruiter José Maria Larocca. Deze hengst bracht José Maria Larocca naar het hoogste niveau van de paardensport. Zo kwam dit duo aan start tijdens de Olympische Spelen van 2016 in Rio (zie foto).

 

Internationale moederlijn

De moeder van deze hengst heet Chablis du Lys en was zelf op het hoogste niveau actief. De vader van de moeder is de bekende schimmelhengst Champion du Lys van Ludger Beerbaum. Ook de halfzus van de moeder is een goede vererver. Deze nazaat van Cornet Obolensky is de moeder van Chianti's Champion waarmee Frank Schutter de GCT van Valkenswaard in 2018 wist te winnen. Kortom de moederlijn bestaat enkel uit internationale springpaarden.

 

Cornet Obolensky & zonen

De vader is de legendarische hengst Cornet Obolensky die al jaren in de top 10 van de best verervende hengsten staat. Daarom heeft CBS Management & Administration meerdere nakomelingen van deze hengst in de aanbieding. Zo ook Balou du Reventon (Cornet Obolensky x Continue) die vorige week nog 2de werd in de Global Champions Grand Prix van Shanghai. Bekijk hier de video:

 

 

Ook Conte Bellini (Cornet Obolensky x Ramiro Z) is vanuit Frankrijk beschikbaar (zie foto).

 

Volledig hengstenaanbod

CBS Management & Administration probeert met haar hengstenaanbod iets toe te voegen aan de fokkerij. Raadpleeg de website www.harriesmolders.com voor alle hengsten.

 

Voor meer info, contacteer Caroline Breeding Stallions telefonisch op het nummer (0031)622523648 of via e-mail naar CBS@harriesmolders.com.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions